Mit jelent az OTP Mentor?

Az OTP Mentor az OTP Bank Románia tanácsadói programja, a www.penzidomar.ro pedig az az online felület, melynek segítségével megismerheted a pénzed leghatékonyabb kezeléséhez szükséges eszközöket.

Kinek ajánlott?

Úgy gondolod, hogy a jelenlegi jövedelmed 125%-ára lenne szükséged ahhoz, hogy a következő fizetésig legalább a tartozásaidat visszafizesd? Úgy látod, a megtakarításaid túl alacsonyak ahhoz, hogy bevételt termeljenek? Azok közé tartozol, akik csak azért nem takarítanak meg, mert nincs letisztázott pénzügyi céljuk? Vagy azok közé, akik úgy gondolják, van még elég a nyugdíjig? Ha igen, az OTP Mentor segítségével megtudhatod, miért jó ismerni a kiadásaidat, hogyan tartsd őket kordában, hogyan tűzz ki valós gazdasági célokat és hozd ki a lehető legtöbbet a pénzedből.

Miért gazdasági tanácsadás?

Mivel rengeteg módszer létezik a pénz megtakarítására és számos lehetőség a megsokszorozására is, fontos, hogy rendelkezz a pénzed kezeléséhez szükséges megfelelő információkkal. Ehhez meg kell értened, melyek a pénzügyi céljaid, mikor lesz szükséged bizonyos összegekre, és mire fogod őket felhasználni. Azután meg kell határoznod egy ütemtervet, mely minden lépést tartalmazni fog a célod eléréséhez. Az első ilyen lépést egy egészséges pénzügyi helyzet kialakítása felé egyedül is megteheted a www.penzidomar.ro online felület segítségével. Itt meghatározhatod a pénzügyi céljaidat, azt az időhatárt, amíg szeretnéd őket elérni, és az elérésükhöz szükséges ütemtervet is. Ha többet szeretnél kihozni a pénzedből, beszélj meg személyes találkozót az OTP Bank pénzügyi tanácsadójával, aki majd az életviteledre és szociális helyzetedre (házasság, gyermekvállalás) szabott személyes pénzügyi ütemterved részletes megalkotásában segítségedre lesz.

Miért éppen mi?

Mert olyan felkészült szaktanácsadó csapattal rendelkezünk, akik segítségével megtudhatod, mit jelentenek a pénzügyi célok és hogyan tudod őket meghatározni. Ugyanakkor részletes pénzügyi elemzést is végzünk, amely alapján személyes életviteledre szabott pénzügyi tervet ajánlunk, valamint lehetőséget nyújtunk a terv megvalósításához szükséges számos más pénzügyi termék eléréséhez. Ajánlatunk:

  • Az aktuális gazdasági helyzeted és jelenlegi megtakarítási céljaid elemzése.
  • Pénzügyi céljaid elemzése.
  • Az elérésükhöz szükséges ütemterv megalkotása.
  • Az ütemterv gyakorlatba ültetése a személyiségednek és céljaidnak megfelelő termékek és szolgáltatások segítségével.
  • A befektetési terved változtatása az életviteled és céljaid változásainak függvényében.

Miért online?

Online felületünkön a nap bármely órájában ingyen hozzáférhetsz olyan információkhoz és helyzetszimulációkhoz, melyek segítségedre lehetnek jobb gazdasági döntések meghozatalában anélkül, hogy fel kellene keresned a bankot.