Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok és bizalmasság

Amikor e weboldalt vagy a szolgáltatásainkat használja, lehetséges, hogy az OTP Bank Romania SA, személyes adatok kezelési azonosítója: 2689, közvetett vagy közvetlen módon bizonyos személyi adatokat tárol önről. Ezek az adatok általános információkat tartalmazhatnak, mint például a telefonszám, e-mail cím, családnév, utónév stb.

Ha a pénzügyi szolgáltatásainkat veszi igénybe, adatokat gyűjtünk az ön pénzügyi helyzetéről, melyeket a kért szolgáltatás nyújtása, valamint az ön kérésének feldolgozása során használunk fel az önnek legmegfelelőbb termék vagy szolgáltatás megtalálása érdekében; a hitelbírálati eljárás során; a pénzügyi viselkedés elemzése során, a csalás vagy más fizetési rendellenességek megelőzésére.

Az OTP Bank Romania SA felhasználhatja az ön adatait a bank vagy partnerei szolgáltatásairól és/vagy termékeiről szóló információk nyújtására, melyekről úgy gondoljuk, megfelelnek az ön érdekeinek, azzal a feltétellel, hogy beleegyezett ezen információk küldésébe.

Az OTP Bank Romania SA vállalja, hogy az ön személyes adatait a kitűzött céloknak megfelelően fogja felhasználni, a személyes adatok bizalmas jellegét megőrizve a hatályban levő törvénykezés értelmében. Ez a bizalmassági nyilatkozat nem terjed ki a harmadik fél weboldalaira, melyeken az OTP Bank Románia weboldalára mutató linkek találhatóak.

Ugyanakkor nem személyesített adatokat is gyűjteni fogunk statisztikák készítése, valamint szolgáltatásaink javítása érdekében, ezáltal jobban megértve ügyfeleink profilját.

Ezen általános szerződési feltételek elfogadásával kifejezetten beleegyezik bizonyos személyes adatainak az OTP Bank Romania SA által történő tárolásába és felhasználásába, és határozottan kijelenti, hogy tudomásul vette a 2001. évi 677. törvény rendelkezéseit és a benne foglalt jogait, melyeket a törvény előírásai értelmében gyakorolhat, különös tekintettel a következőkre:

  • ellenkezéshez való jog;
  • a hozzáféréshez való jog;
  • az adatokba való beavatkozás joga.

Ha több információt szeretne kapni jogairól, látogassa meg a Személyes Adatok Felhasználását Felügyelő Országos Hatóság honlapját.

Alkalmazandó jog

Jelen egyezmény általános szerződési feltételei megfelelnek a hatályban levő román törvénykezésnek. Az egyezményben foglaltak tiszteletben megszegése a törvény által előírt büntetést vonhatja maga után.

Végső rendelkezések

Az OTP Bank Romania SA fenntartja a jogot a weboldal tartalmának és a felhasználói feltételeknek előzetes bejelentés nélkül történő megváltoztatására. Ezen módosításokat a weboldalon közli és a közzétételkor lépnek érvénybe.

A weboldal és az általa nyújtott szolgáltatások használatával a felhasználó elfogadja a megváltozott felhasználói feltételeket.